Comunitat Valenciana

Detingut un home a Torreblanca que venia droga a sa casa amb 36 grams de cocaïna

La Guàrdia Civil ha detingut un home al qui acusen de vendre droga en la vivenda que tenia llogada a Torreblanca (Castelló) on s'intervieron d'un total de 36 grams de cocaïna i 1.639 euros en metàl·lic, entre altres efectes, segons ha informat la Comandància en un comunicat.
Droga i diners intervinguts en una vivenda a Torreblanca
Droga i diners intervinguts en una vivenda a Torreblanca
GUARDIA CIVIL
Droga i diners intervinguts en una vivenda a Torreblanca

Els agents venien observant moviments sospitosos de persones amb el llogater de la vivenda, possiblement un punt de venda de droga. Per açò, es va obrir una investigació que va determinar que l'home s'estava dedicant en la seua vivenda a la venda de substàncies estupefaents, que distribuïa en borsetes de xicotetes dimensions a joves de la citada localitat.

Els agents van procedir a realitzar una entrada i registre degudament autoritzat per l'Autoritat Judicial en la vivenda, confiscant un total de 36 grams de cocaïna, 1.639 euros en metàl·lic, utensilis per al dosatge de les substancies estupefaents, diversos objectes contundents i un arma blanca.

Per tot açò es va procedir a la detenció de l'acusat, un home de 54 anys d'edat, com a suposat autor d'un delicte contra la salut pública (Tràfic de drogues).

L'actuació va ser duta a terme per efectius de la Guàrdia Civil del Lloc de Torreblanca, amb el suport de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Comandància de Castelló, personal del Servici Cinològic, de l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Orpesa i Policia Local de Torreblanca. Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de Guàrdia de Castelló.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento